Skip to contentIngrediënten
- 4 el zonnebloemolie
- 1 aubergine
- 1 groene paprika
- 4 cherry tomaten (gehalveerd)
- ½ el tarwebloem
- 1 tl BBQ Rub “Spicy Chipotle”
- 10 g verse munt
- 10 g verse koriander
- 4 wraps
- 4 el chili/paprika spread
- 4 el gebakken uit
Voorbereiding
- Zet de Big Green Egg Skillet alvast klaar.
- Steek de houtskool in de Big Green Egg aan en verwarm deze tot een temperatuur van 200 °C.
- Snijd de aubergine in plakken en leg deze in een kom.
- Meng de tarwebloem met eventueel zout naar smaak erdoor heen.
- Pak een tweede kom.
- Halveer de paprika, verwijder de steelaanzet en zaadlijsten en snijd het vruchtvlees in kleine blokjes.
- Snijd de muntblaadjes en koriander fijn en meng deze met de paprika.
Bereiding
- Verhit ¾ van de olie in Big Green Egg Skillet
- Bak de aubergine in ongeveer 8 minuten en schep regelmatig om.
- Voeg op het laatst de BBQ Rub toe.
- Schep de aubergine uit de skillet.
- Laat de aubergine uitlekken op een bord met daarop enkele lagen keukenpapier.
- Laat de temperatuur van de Big Green Egg teruglopen tot 180 °C.
- Bestrijk de wraps aan beide kanten met de rest van de olie
- Bak de wraps in de skillet ongeveer 5 sec per kant.
- Pak de wraps uit de skillet en leg deze op een bord.
- Verdeel eerst de chili/paprika spread over de wraps en daarna de aubergine, paprika, munt, koriander, uitjes en cherry tomaten.
Gebruikte Big green egg accessoires