Skip to contentIngrediënten
- 6 portobello’s
- 300 g gemengde wilde paddenstoelen
- 2 sjalotjes
- 100 g Parmezaanse kaas
- 1 kleine zwarte truffel (rond de 30 gram)
- zeezout
Voorbereiding
- Steek de houtskool in de Big Green Egg aan en breng, met de Cast Iron Grid, naar 220 °C.
- Snijd intussen de stelen van de portobello’s en schep de lamellen in de hoed van de paddenstoelen er met een lepel uit.
- Snijd voor de vulling de wilde paddenstoelen in kleine blokjes en pel en snipper de sjalotjes en doe ze in een schaaltje.
- Rasp de Parmezaanse kaas erover en meng goed met zeezout naar smaak.
- Vul de portobello’s met het paddenstoelenmengsel.
Bereiding
- Leg de portobello’s op het rooster en sluit de deksel van de Big Green Egg.
- Gril de paddenstoelen ca. 5 minuten.
- Draai de portobello’s een kwartslag en gril ze nogmaals 5 minuten voor een mooie grillruit.
- Haal de gegrilde portobello’s uit de Big Green Egg.
- Serveer ze op een mooie plank of op bordjes.
Gebruikte Big green egg accessoires